Another 12 days......


Assalamualaikum, readers :) Harini terajin nak update belogue. How are you? Yes, Im good. Wait macam cerita Dora lah pulak. Annoying........ Ehem. Sebelum melencong dengan lebih jauh........ Baik aku mula kembangkan tajuk aku. Apa yang tinggal 12 hari? Oh, awak taktahu ke? Birthday kite lah awak. Another 12 days. Me? Will be 14. Woi tak tua lagi keyyyyy :P

To be very honest............. Aku tak sabar nak 16/11. But................ Makin cepatlah pula aku doakan Oyee tinggalkan aku. Kenapa kena macamni? :( Kenapa masa usia aku nak menginjak 14, masa tulah kawan aku tinggalkan aku. That day should be the greatest day for me in 2012 aite? But.. Hmm :(  

Oyee. I hope you will not forget me when you've new friends there.

Okay Hanie, dont be sad. Awak nak bulan November ni bulan terbahagia bagi awak bukan? :) So enjoy your life. Farzana kan pernah kata. "Jangan tunjuk depan Oyee kita sedih, nanti dia sedih juga." Okay. SMILEEEEEEEEEEE. NAH NAH NAH Im cute. Lol Nah im not joking. Im cute aiteeeeeeeeeeee. Kelip kelip mata pleaseeeee ;;;;;)))

Hahaha, meraban apa aku ni sia. So on 16/11. Dah plan nak hang out dengan member and Ayim tanpa Tasha :( Dia kena pergi Indonesia. Weh, have fun there ;) Semoga kau selamat pergi dan pulang. Aku doakan kau kawan. Kat sana beli aku oleyy-oleyyy, olehh-olehh. or ole-ole. Whatever it is. I WANT A PRESENT FROM YOU NATASHA AWRA BINTI ALWI. Hahahaha, aku memaksa ah pulak. Takdelah Tasha. Tengok kau balik dengan senyuman buat akuuu tenang and itu hadiah yang bermakna bagi aku okay? :) WEH SWEET TAK AYAT AKU IBAB?

So. TWILIGHT BREAKING DAWN PART II keluar on this 22 of November aite? So siapa nak join hangggggggg tengok cite tu? Teman lah kiteeeee. Wink wink. Lol puke. Please im puke. Sehun please, I need baldi. Wae Sehun. HUNHANNNNNNNN :D Exotic je faham. Hahahaha. Lol. Cant wait lah for 16 and 22 of November. I hope 16 and 22 of November will be the best day for me in 2012. TBH, I hate 2012 :(

Sebab.............................................. Nyatakan sebab sebab anda dibawah. Satu betul. Nah cecoki. Hikhok. Dahlah, taknak mengarut lagi. Karang kena kutuk dengan readers. Hmm hmm. Okay, sooo bye readers. Have fun reading my nonsense entry. Lol. Smile always :) I love you.

No comments:

Post a Comment