HAZIM AIMAN


Someone, please tell him that ILOVEHIMSOMUCH :********:***

Ehem, Hai. Tomeykan kitowunk?! Huhu. Cakaplah nomey puhlease?

Hazim sayangggg :) Ingattakkkkkkkk first first kita kenal. Eh Hanie ingat tau tarikh first kita kenal. 9 MAC 2012. Take note. Kita kenal dekat sekolah. Before tu Hanie tak pernah kenal awak pong. Titibooo je kenal haritu. En en en. Balik tuuu, Hanie bukak facebook. Tujuan nak check notification. Tapi tapi, ada friend request. Pastuuu Hanie buat tak tahu lagi. Lepas 2 3 4 5 6 7 8 9 hari baru accept. Jahatnya Hanie. Sorry :*

Lepastuuu, awak tegur Hanie. Heheheheheheh. Kita kenal. Awak tanya, Hanie pakai bb, nak pin boleh? Jakgi Hanie kasiiiiiii. Pastu awak add. Awak BBM. Setiap hari awak BBM 'Hai, buat apa?'. Tu je lah yang awak tanya. Bila Hanie reply 'Takdepeee'. Nanti awak reply 'Ohh'. Lepastu perbualan tamat -.- Sampai satu hari. Barulahh topik kita panjang berjelalala. Pastu pastuuuu, kita rapat. Kita jadi geng kan. HAHAHAA. Tiap hariiiiiiiiiii BBM joooooo. Tak bosan betul layan awak, sayang :)

Ingattak kita pernah bergaduhhhhhh? Awak kata putus geng. Gwa sentap lu tau? Awak minta tolong Aad, comel gila ayat awak. 'Weh ad . Tolong ah aku ! Hanie dh taknak geng dngn aku ! Aku gurau je cakap putus geng . Dia tak reply ! Read je ! Tolong ah aku ad !'. Bila Asaad forward message tuu, gwaaaa cair bro. Gwa nangis. Hanie maafkan awak. Masa kita tengah berbaik, awak kata 'Alahhhhh marah keeee ? Wa memang suka mainmain . Gilaaa apa tk bbm dengan awk . Hahaha ' Again, awak buat Hanie nangiss and cair. 

After that. Hanie banyak share masalah dengan awak. Selesa dengan awak. Gengkan. Even awak wahara. Tapi comel. eh eh <3 Dalam tak sengaja bro. TAK SENGAJA. Wa tersuka lu dalam diam...... Haaaaaa. Kita berkawan. Lama. Ingattak hari raya? Raya kedua. Lu berjaya jadi wa punya :* Raya kedua ni....... Ya Allah. Dua perasaan Hanie lalui dalam satu hari. Kecewa dan GEMBIRA GILA BABI! Ingat tak Hanie suruh awak delete apaapa yang berkenaan dengan Hanie dalam phone awak? GWA PATAH HATI BRO. Bila Asaad kata lu ada awek. Walhal, dia sajo nak prank gwa. Sumpah jem....... Tapi happy gila bila dia kata tak betul pun. Fuh nasib :p 

Hanie suka cara awak..................... Awak rock. ROCK GILA. Geng gwa semua rock rock. Eh awaklah GENG Hanie dunia akhirat. hehehe. Sorang je B-) Banggo lah sikit Ayim.Eh. Haaaa, Mumula Hanie panggil awak Ayim. Hanie fkir awak tak suka. Tapi awk guna juga nama tu kan? Hihi. Awak tak guna dah nama Hazim lepas 20 August. Awak guna Ayim. Youre so cute :*

Awak awak, Hanie sayang awak :* Hanie banyak gila salah dengan awakkan?! Sorry, Hanie berubah sikitsikit, insyaAllah :p Awak baik, tauuuuuuuuuuuuuu. ILOVEYOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :*


No comments:

Post a Comment