Ros Humaidi

Assalamualaikum readersssssss :D


Okay, entry kali ni.... untuk......... member saya.. nama dia Ros Humaidi. Oh bunga rosssssssss ~ Ehem. Adi jangan marah. HAHAHAHAAHHAA. Dia minta aku buat entry ni. So aku buat lah. First of all......... Hai Adi :) Adi, Hanie tatahu nak cerita apa........


Okay, Hanie cerita macammana kita jumpa okay? ;) Awak ingat tak? 20.2 Hanie add awak dekat facebook, Hanie add sebab Hanie berkawan dengan kawan baik awak. Haha. 24.2, awak mula tegur Hanie dekat facebook. Ayat awak firstfirst kita kenal, "hye". Lepastu awak tanya, Hanie duduk mana, kelas apa. Hanie jawab je.... Lepastu, awak cakap 'Honey , HAHA .Kalo sebut bunyi lebh kurang kan ?'. Lepas tu awak tanya, 'Boley la adi panggil honey' Hanie okay je. Lepastu tah cane awak panggil Hanie, Hanie balik. HAHAHA. 

Lepas tu, awak mintak number phone Hanie. Hanie kasi. Sebab Hanie percaya awak. Then, setiapppppp hari kita Whatsapp. Sampailahhh awak pakai BB. Pun still contact. Hanie tak faham, kenapa awak tak bosan layan kerenah Hanie yang membosankan ni. And, kita pernah hangout kan......... Oh taknak cerita. Sedih fkir balik. Sorry :)

Adi, baca tau entry Hanie. Eh eh eh. Kbye Adiiiiiiiiiiiiii :D

No comments:

Post a Comment