Assalamualaikum

Assalamualaikum, Blogger.

Woah, rindunya dekat blog <3 <3 Setelah deactive selama 1 tahun setengah. Dan saya activate balik blog saya. Alhamdulillah, saya dah tak reti nak cantikkan blog macammana -.- Nak buat post pun aku lupa. Eyy, teruknya. Blog kini berwajah baru, dan menyusahkan saya....

Saya deactivate atas sebab sebab tertentu. Antaranya:
  • Tiada masa nak update.
  • Busy study.
  • Dah ada phone *tetiba*
Well, alhamdulillah. Setelah deactive blog. Saya dah kurang addict dengan laptop, computer, dan segala keturunannya. Kini saya hanya addict dengan baby saya, Mrs. Blackberry :* Hmm, apahal aku titiba nak active blog balik? Oh, tibatiba hati saya tergerak nak active balik dekat blog. Rindu nak cantikkan blog. Rindu nak share story. Rindu semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 Itu over Hanie, bij please.

Follow aku kat twitter please. Aku paksa ni. Kau tak follow, pukul 9:30 malam ada nenek datang rumah kau cucuk mata kau, pastu amek duit raya kau. Assalamualaikum.

@HanieeeY

No comments:

Post a Comment